Kwaliteit

Zorg voor een gezond en stralend gebit met de professionele mondzorg van N&N Dental. Onze deskundigen zetten zich volledig in voor optimale preventie.

Lid van KNMT en KRT

N&N Dental in Harmelen zet zich in voor de best mogelijke kwaliteit van gebits- en mondzorg. Onze tandartsen zijn lid van de KNMT, de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde, wat staat voor een hoge standaard in zorg en professionaliteit. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze tandartsen en assistenten voortdurend deelnemen aan bijscholingsprogramma’s. Dit stelt ons team in staat om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technieken binnen de tandheelkunde, zodat wij u de beste zorg kunnen bieden.

Tandarts Abawi in Harmelen | Tandartsregister.nl

Tandarts Faraj in Noordwijkerhout | Tandartsregister.nl

Uw feedback is essentieel voor onze kwaliteit

Uw mening speelt een cruciale rol in het handhaven van onze kwaliteitsstandaarden bij N&N Dental. Wij moedigen u aan om uw ervaringen met onze behandelingen en uw bezoek aan onze praktijk met ons te delen. Zowel complimenten als constructieve feedback zijn van harte welkom. Uw inzichten zijn waardevol en stellen ons in staat om onze dienstverlening continu te verbeteren. Heeft u suggesties die onze praktijk nog aangenamer kunnen maken? Die horen we graag, neem gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@nndental.nl 

N&N Dental – Harmelen – Harmelen (tandarts.nl)

Niet tevreden? Wij helpen u graag verder

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de ontvangen tandartszorg, dan horen wij dit graag direct van u. We zijn erop gericht om samen met u naar een passende oplossing te zoeken. Voor meer informatie over de stappen die u kunt ondernemen bij ontevredenheid, verwijzen we u naar de KNMT-richtlijnen voor patiënten. Uw welzijn en tevredenheid staan bij ons voorop.

KNMT: Ontevreden bekijk wat u er aan kunt doen

Klachtenprocedure bij N&N Dental

Ondanks onze toewijding aan de hoogste kwaliteit zorg, begrijpen we dat er momenten kunnen zijn waarop u niet volledig tevreden bent. Wij waarderen het zeer als u deze onvrede direct met ons deelt, schriftelijk of mondeling, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Ons doel is altijd om in goed overleg eventuele ontevredenheid op te lossen.

Mocht een oplossing binnen onze praktijk niet mogelijk blijken, dan kunt u zich wenden tot de KNMT, de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde, waar N&N Dental bij aangesloten is. Deze organisatie biedt onafhankelijke bemiddeling door een speciale klachtenfunctionaris, gericht op het vinden van een bevredigende oplossing voor beide partijen.

Indien bemiddeling niet het gewenste resultaat oplevert, biedt de Geschillencommissie Mondzorg een volgende stap. Een commissie van vijf deskundigen zal uw klacht beoordelen, waarbij hun oordeel bindend is. In het geval uw klacht gegrond wordt verklaard, kan dit leiden tot een schadevergoeding.

U bent altijd welkom bij N&N Dental

We hopen en verwachten dat u nooit gebruik hoeft te maken van bovenstaande regelingen. Bij N&N Dental in Harmelen zetten we ons volledig in om u van de beste mond- en gebitszorg te voorzien. Voor meer informatie of het plannen van een afspraak, neemt u alstublieft contact met ons op. Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen als nieuwe patiënt.