Mondhygiëne

Zorg voor een gezond en stralend gebit met de professionele mondzorg van N&N Dental. Onze deskundigen zetten zich volledig in voor optimale preventie.

Preventie en regelmatige zorg voor uw gebit

De visie van een tandartspraktijk is het voorkomen van problemen en het bieden van regelmatige zorg. N & N Dental in Harmelen ondersteunt dit volledig. Wij voeren, net als elke andere tandarts, periodieke controles uit en behandelen gaatjes waar nodig. Echter, we zetten ons extra in om de noodzaak voor dergelijke behandelingen te minimaliseren.

Grondige Voorselectie

Wanneer u zich bij onze praktijk inschrijft, verzamelen we eerst belangrijke informatie over u. Dit gebeurt door middel van een vragenlijst. Dit is voornamelijk van belang voor specifieke situaties en uw medische achtergrond. Bij N & N Dental is een specialist betrokken die deskundig beoordeelt of uw medicatie invloed heeft op bepaalde tandheelkundige behandelingen.

Eerste consult

Tijdens uw eerste bezoek nemen we de ingevulde medische vragenlijst door (indien nodig) en voeren een initiële inspectie van uw gebit uit, inclusief het maken van röntgenfoto’s. Afhankelijk van de situatie kan er ook een gebitsafdruk of een parodontiumstatus worden gemaakt om een nauwkeuriger beeld van uw gebitssituatie te krijgen. Op basis van deze bevindingen stellen we samen met u een behandelplan op, waarbij we ook de financiële aspecten bespreken.

Mondhygiëne

We begeleiden en adviseren onze patiënten naar optimale mondhygiëne. Slechte mondhygiëne kan interactie hebben met bepaalde ziekte, zoals hart- en vaatziekten, diabetes, of ademhalingsproblemen. Bacteriën vormen de soms bedreiging voor uw gebit, maar met de juiste voorzorgsmaatregelen kunt u problemen zoals cariës en tandvleesaandoeningen voorkomen.

Uitgebreide expertise op het gebied van Mondhygiëne

Onze expertise op het gebied van preventie en mondhygiëne is bijzonder uitgebreid. Voor advies of informatie bent u bij N & N Dental in Harmelen altijd welkom.

Naast de meest gangbare tandheelkundige behandelingen, zijn we ook zeer ervaren in het omgaan met angstige patiënten en hebben we een gespecialiseerde angsttandarts beschikbaar.

Afspraak maken

Contact