Tandheelkundige behandelingen

De beste zorg voor uw gebit vind u hier

Tanden bleken

Diverse factoren kunnen bijdragen aan het verkleuren van tanden, zoals roken of het consumeren van veel koffie of thee. Ook kan de natuurlijke kleur van tanden veranderen naarmate men ouder wordt. Bij N&N Dental in Harmelen bieden we professionele bleekbehandelingen aan om uw tanden weer hun stralende kleur terug te geven. De thuisbleekmethode, waarbij u zelf de behandeling thuis uitvoert met een speciale bleekgel en bleeklepels, is hierbij het meest populair. Onze mondverzorgers begeleiden u zorgvuldig en voorzien u van het nodige advies tijdens dit proces.

Orthodontie met doorzichtige beugels

Bij N&N Dental gebruiken we aligners om de stand van de tanden te corrigeren. Deze transparante hoesjes passen precies over uw tanden, zijn bijna onzichtbaar en kunnen met de tijd gemakkelijk worden verwijderd. Gedurende de behandeling krijgt u wekelijks nieuewe aligners om uw tanden stapsgewijs te corrigeren naar de gewenste positie. Dit orthodontisch traject is een esthetisch aantrekkelijk alternatief voor de traditionele beugel en biedt bovendien het gemak van eenvoudige reiniging.

Kroon- en brugwerk op maat

Een kroon is een op maat gemaakte sterk kunsttand die over uw eigen tand wordt geplaatst, perfect passend bij uw gebit. Tegenwoordig doen we dit met behulp van een nauwkeurige mondscanner. Kroonwerk is de ideale oplossing wanneer een tand of kies niet meer voldoende structuur heeft voor een nieuwe vulling, bijvoorbeeld door herhaaldelijk vullen of te veel afbraak. N&N Dental biedt ook oplossingen voor ontbrekende tanden met brugwerk, waarmee de leegte in uw gebit opgevuld wordt. Zowel kronen als bruggen worden op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten op uw gebit.

Facings

Voor een esthetisch mooier gebit biedt N&N Dental Harmelen facings aan. Deze zijn ideaal voor het aanpakken van grote ruimtes tussen de tanden, afgebroken hoekjes of verkleuringen. Afhankelijk van de keuze voor porselein of composiet, wordt er een dun schildje op de tand aangebracht. Composiet facings kunnen in één behandelsessie worden geplaatst, terwijl porseleinen facings, vervaardigd in een tandtechnisch laboratorium, minimaal twee tandartsbezoeken vereisen. Mits correct onderhouden, kunnen facings jarenlang meegaan

Onze diensten

Implantologie
Facings
Wortelkanaalbehandelingen
Tanden bleken
Kroon- en brugwerk
Facings
Orthodontie
Algemene tandheelkunde
Angsttandarts

Openingstijden

Ma – Do 08.30u – 17.00u
Telefoon 0348 44 3000
Wij Nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u gemakkelijk in

Snel Inschrijven

Wortelkanaalbehandelingen

Heeft u last van gevoeligheid bij warmte of koude, een opgezwollen wang, of hevige pijn? Dit kunnen tekenen zijn van een ontsteking die een wortelkanaalbehandeling noodzakelijk maakt. Bij N&N Dental Harmelen bent u in deskundige handen voor deze behandeling. De tandarts opent de kies, verwijdert het ontstoken weefsel en de zenuw met vijltjes, en reinigt de kies met een desinfecterend middel. Vervolgens worden de kanalen gevuld en de kies afgesloten met een vulling, vaak verdeeld over twee afspraken onder plaatselijke verdoving.

Implantologie

Wanneer tanden of kiezen ernstig beschadigd zijn of ontbreken, biedt N&N Dental Harmelen de oplossing met implantaten. Deze dienen als vervanging van de tandwortel, variërend van een enkel implantaat tot meerdere implantaten die op een klikframe naast elkaar worden bevestigd. Voorafgaand aan de plaatsing vindt er een uitgebreid tandheelkundig onderzoek plaats waarbij zowel de kwaliteit als de hoeveelheid bot door visuele inspecties en röntgenonderzoek worden bepaald. Deze nauwkeurige voorbereiding minimaliseert het risico op complicaties of mislukkingen.

Kaylee